Check Everything for your Rain Barrel
Check Delivery throughout Benelux and Germany
Check Large range
Check Low shipping costs
Check Competitive prices

Missie

Een schonere wereld

De missie van regentonkoning is bijdragen aan een schonere wereld voor onze kinderen. Energie besparen vind ik geweldig. Elk beetje helpt en het ‘hogere doel’ is overduidelijk. Het is dan ook mijn missie om mensen te overtuigen van het belang hiervan. Ook laat ik ze graag inzien dat energiebesparing begint bij jezelf. Daarnaast heb ik een passie voor duurzame installatietechnieken. In de kerndoelen van Regentonkoning komt alles voor mij samen.

Doel

Vanuit bovenstaande visie is het doel van Regentonkoning om zo veel mogelijk mensen te helpen aan een comfortabele, energiezuinige woning. Wij zijn specialist in zowel deelprojecten als in de bouw van complete energienulwoningen. Met behulp van onze Regentonkoningcirkel wordt het milieu maximaal gespaard én profiteert u van de grootste kostenbesparingen!

[Kader:]

Regentonkoning keurmerk

Het keurmerk van Regentonkoning is uw garantie voor het juiste eindresultaat. Hiermee garanderen wij dat u in uw energienulwoning ook écht zonder energielasten comfortabel kunt wonen. En dat de aanpassing aan uw bestaande woning ook écht optimaal rendement biedt. Want bij Regentonkoning staat kwaliteit voorop. En afspraak is afspraak.

Laat u informeren en inspireren.

Bel 06-15474904 of mail naar info@regentonkoning.datact.nl


PayPal