Check Alles voor uw Regenton
Check Levering door heel Benelux en Duitsland
Check Zeer groot assortiment
Check Lage verzendkosten
Check Scherpe prijzen
 
Truck

CheckGratis verzenden vanaf € 300,-

CheckPostpakken vanaf € 5,50

CheckVraag naar de voorwaarden

Heeft u een vraag?

Check Gratis advies

Check Duurzame specialist

Check Uitstekende service

Check Enkel A-merken

Check Ruim assortiment

Check Gratis bezorgen vanaf € 300,-

Betaalmethoden

Betaalmethoden
Kranen Regentonvuller Kranen Regentonvuller

In de deze catagorie vindt u alle accesoires voor uw regenton. Bent u op zoek naar een regentvoet of regentonstandaard waar u de regenton kunt opzetten. Bent u op zoek naar een oplossing om u regenton aan te sluiten. Wij hebben meerdere regentonvullers of regentonautomaten voor u geselecteerd. Ook voor de regenton kraantjes bent u bij de Regentonkoning aan het juiste adres. Deze kranen hebben we van kunstof, hout en staal.

Bekijk ons uniek assortiment en vraag advies voor de juiste aansluiting of passende regentonvoet. Wij helpen u graag.

Kranen Regentonvuller 

Subcategorieën

 • Kranen voor Regentonnen

  Hier vind u alle kranen van de regentonnen welke wij in het assortiment hebben. Dit van het merk Harcostar, de regentonkraantjes voor Houtlook regentonnen van Roto of de houten regenvaten van Regentonkoning. Uiteraard hebben we ook de hoogwaardige metalen regentonkranen in chroom en messing uitvoering. EEn zeer luxe designkraan mag natuurlijk niet het assortiment ontbreken. Zo hebben we voor elke regenton een passende kraan voor een scherpe prijs. Heeft u vragen over of het type kraan het beste past bij uw regenton. De Regentonkoning help u graag.

 • Regentonvullers Vulautomaten

  Hier vindt u een selectie van vulautomaten geschikt voor elke regenton geselecteerd door Regentonkoning. Bekijk de verschillende mogelijkheden om uw regenton aan te sluiten. Heeft u vragen over het aansluiten. Neem contact op met de klantenservice van Regentonkoning!

 • Regentonvoet standaard

  Bij Regentonkoning hebben wij voor elke Regenton een passende Regentonvoet of Regentonstandaard. Of u nu kiest voor een Kunstof Regenton in een houtlok of een Kunststof regenton van het merk Harcostar. Voor elke afmeting regenton in varierend van mini Rainsaiver of de Regenton van 350 Liter.

  Wij adviseren graag welke regentonstandaard geschikt is voor uw regenton.